A bit About me

 

 

Sunt un tânăr de 36 ani, pasionat de fotografie, pasionat de tot ce este frumos. Imi place sa călătoresc, să găsesc oameni frumoși, locuri minunate și să le surprind cu ajutorul obiectivului foto. Fotografia este o arta care mă ajută să găsesc acel lucru special, acel moment care mă apropie de oameni și de sentimentele lor. O imagine face mai mult decât o mie de cuvinte, o mie de cuvinte care mă ajută să îmi descriu pasiunea pentru frumos. Sunt Dragoș Tănase, va aștept să ne cunoaștem mai bine, să ne bucurăm împreună de un nou inceput creionat de mine și povestit de voi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

My Story

Povestea mea incepe in urma cu 7 ani, perioadă în care am crescut, m-am dezvoltat, am învățat și m-am bucurat alături de voi. M-am hotărât Intr-o zi de primăvară să renunț la jobul meu in domeniul IT și să urmez marea mea pasiune, fotografia. Au fost cei mai frumoși ani, am creat fotografii și am reușit să fac multi tineri fericiți. Fiecare client are povestea lui, o poveste pe care eu o scot la iveală cu ajutorul aparatului foto, el este cel care mă ajută să ii impresionez și să ii fac fericiți. Imi place să mă întâlnesc cu potențialii mei clienți, să aflu ce le place, ce își doresc și cum vad ei colaborarea noastră. Povestea noastră incepe cu ei, ei sunt cei care mă ajută să scot ce este mai frumos, care mă ajută să le fac încadratura perfecta.

Clientii mei sunt cei care m-au ales și mă aleg și în proiectele viitoare, sunt oameni frumoși, cu simțul umorului, inteligenți, curajoși, sunt cei care mă lasă să le creionez filmul vieții. Sunt fericit când îi întâlnesc, mă bucur când mă sună și îmi spun că totul a ieșit așa cum au visat. Toate proiectele mele sunt unice, fiecare are ceva aparte, emoționat, ceva care ne leagă. Fiecare poveste este unica, plina de creativitate, dorința și multă dragoste.
Fotografia este o arta, un tablou care rămâne o viața, destinatarii sunt clienții mei, iar eu sunt creatorul lor.