Dragos Tănase

Fotograf profesionist

Dragoș Tănase

“Fotografia nu e ca pictura; există o fracțiune de secundă de creativitate. Ochiul tău trebuie să vadă compoziția ca o expresie a ceea ce iți oferă viață și tu trebuie să intuiești când să declanșezi aparatul. Acesta este momentul de creativitate al fotografului. Dacă l-ai ratat, e pierdut pe vecie!” Henri Cartier-Bresson

Dragoș se regăsește perfect în aceasta descriere, el este omul care vânează tot timpul cele mai emoționante și unice cadre, este omul momentului, omul care din trei cadre îți conturează cea mai frumoasă fotografie. Adoră să facă instantanee, să surprindă emoțiile oamenilor, frumusețea momentelor unice, acele momente care apar odată la câteva ore. Nu îi place să se laude, este un om modest, muncitor, cu simțul umorului și cu o doză mare de creativitate fotografică. Îi place să studieze, să participe la workshop-uri din țară și din străinătate, să fie la curent cu ultimele noutăți din domeniul fotografiei, să relaționeze cu oameni pasionați de artă fotografică.

Cu el, alături de dumneavoastră, evenimentul va fi unul de neuitat, plin de surprize, momente unice și captivante, surprinzătoare. Dragostea lui pentru fotografie l-a ajutat să evolueze, să cunoască oameni și povești de viață captivante, spune cu zâmbetul pe buze, ca niciodată nu ar renunța la singura arta, care nu are nevoie de cuvinte – fotografia.

Vă invităm să parcurgeți în pas de frame-uri poveștile oamenilor care l-au ales să le fie alături în cea mai importantă zi din viața lor.